Méndez condemna l’atac al pis ocupat però evita qualificar-lo de racista, i exigeix canvis legislatius en matèria d’immigració 

Miquel Àngel Méndez entrevistat aquest matí per Joaquim Aguilar

Ràdio Premià de Mar ha entrevistat avui l’alcalde Miquel Àngel Méndez per copsar reaccions a l’episodi violent d’ahir a la plaça doctor Ferran. Méndez ha condemnat els fets i ha dit que una situació com aquesta ja es podia entreveure donats alguns incidents que s’han produït recentment, i també ha reclamat a administracions superiors que abordin una problemàtica que afecta tot el país, la dels migrants vulnerables que delinqueixen. Però ha evitat qualificar l’atac de racista sinó d’una protesta veïnal “indeguda” per un problema de delinqüència:

En relació a les patrulles veïnals que s’estan organitzant a Premià de Mar, segons ha indicat ell mateix, Méndez ha dit que l’Ajuntament parlarà amb els veïns per intentar que es calmin els ànims i per dissuadir-los de la idea que “es prenguin la justícia per la seva mà”, i alhora també per localitzar i aïllar individus “radicals i racistes” -ha dit- que puguin estar-se aprofitant de la situació. Unes hores després de l’entrevista, l’Ajuntament ha emès un comunicat en relació als fets ocorreguts ahir a la nit.

Escolta l’entrevista de Joaquim Aguilar a Miquel Àngel Méndez:

Translate »