Méndez defensa la contractació dels càrrecs de confiança: “ajudaran a desenvolupar els projectes del govern i no incrementen la despesa”

Dependències de l'Ajuntament a Ca l'Escoda

L’alcalde Miquel Àngel Méndez va defensar divendres en aquesta emissora l’oportunitat de contractar els dos nous càrrecs de confiança que s’han incorporat recentment a l’Ajuntament. Méndez sortia al pas de les crítiques que han fet públiques Crida Premianenca i ERC (aquests últims, fins i tot van presentar al·legacions al Pressupost per aquest motiu, al·legacions que van ser desestimades). Segons Méndez, tots els Ajuntaments necessiten “mans” per desenvolupar els projectes del govern, i aquest govern en minoria ja feia temps que tenia la pretensió d’incorporar-los, però no ha estat possible fins que l’acord amb el PSC ha desencallat l’aprovació del nou Pressupost. També va donar a entendre que cobriran les vacants a territori i organització i que no suposaran un increment de la despesa:

Méndez va fer notar que segons la llei un municipi com Premià de Mar pot tenir fins a 7 càrrecs de confiança, i ara mateix només n’hi ha 4.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »