Menys ciclistes que l’any passat en la pedalada per portar la flama de Canigó

Dijous la Flamadel Canigó va encendre la foguera de Sant Joan a la plaça dela Sardana. Com és tradició, des del Centre Excursionista de Premià es va organitzar una bicicletada per anar a buscarla Flama a Dosrius. Aquest any s’hi van afegir menys premianencs, però en canvi van ser més els que la van rebre des de la plaça de Can Fitó fins la plaça dela Sardana.

A la crònica policial ja hem esmentat la revetlla però ara és el moment de referir-nos a la part central i més festiva d’una de les nits més curtes de l’any. Com és tradició,la Flamadel Canigó va arribar a Premià de la mà del Centre Excursionista i tots els qui es van afegir a la comitiva.

Dosrius és el punt d’arribada de la flama a la comarca i allà és on la va anar a buscar en bicicleta un grup de premianencs menys nombrós que en d’altres ocasions. Segons la membre del Centre Excursionista Maite Lletjà, el cap de setmana de tres dies podria ser un dels motius del descens d’afluència.

Com sentíem, menys assistents per anar fins a Dosrius però, en canvi, molta més gent per rebre la flama i acompanyar-la en el darrer tram des de la plaça de Can Fitó a la plaça dela Sardana.

El manifest, des d’on es feia una proclama a favor de la independència dels Països Catalans, el va llegir Judit Cisa, membre del Patronat Social Premianenc i de l’Esplai Parroquial.

Be the first to comment on "Menys ciclistes que l’any passat en la pedalada per portar la flama de Canigó"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »