Mestres i AFA de la Mar Nova continuen treballant les aportacions al projecte de la nova escola, i ara es farà arribar un qüestionari a totes les famílies

Escola Mar NovaEntrada a l'escola Mar Nova

A l’escola Mar Nova la comunitat educativa continua el procés participatiu per mitjà del qual una comissió formada per mestres i AFA han de fer les seves aportacions al disseny del futur edifici, un recull d’idees sobre els usos del nou centre que serviran d’inspiració a l’avantprojecte tècnic i al projecte definitiu. El procés va començar a finals de l’any passat i aquesta setmana -demà dissabte- estava previst celebrar una jornada participada pel conjunt de famílies, però els indicadors COVID ho han desaconsellat. Ara l’AFA estudia com recollir, per mitjà d’un qüestionari, les seves idees. Ens ho ha explicat la nova presidenta d’aquesta entitat, la Ruth Morillas:

El document final amb les conclusions de l’escola s’ha de lliurar al Departament d’Ensenyament, que és qui supervisa el procés, el dia 10 de febrer. Tot i les dificultats que planteja ara mateix la situció sanitària, i tot i admetre que el grau d’intervenció de l’escola en el disseny de l’edifici serà limitat, Morillas diu que les famílies estan molt il·lusionades amb el procés:

Recordem que, tal com explicava ahir l’alcalde, un cop finalitzi aquest procés començarà a fer-se des de l’Ajuntament l’avantprojecte, i que en l’últim terç de l’any s’hauria de fer la licitació de les obres de la nova escola. 

Translate »