Mestres i alumnes de l’Escola de Música i l’Escola Bressol canten plegats des de casa l’Himne Pirata en un nou vídeo promogut per l’Ajuntament

Un moment del vídeo elaborat per les dues escoles

Professors i alumnes de l’Escola de Música i l’Escola Bressol Municipal, amb el suport tècnic del departament de comunicació de l’Ajuntament, han elaborat aquests dies un vídeo conjunt en el qual tots plegats, a partir de gravacions domèstiques, versionen l’Himne Pirata de la Festa Major. Pel que ens han explicat des de les escoles, la idea la va tenir el regidor d’ensenyament (i també de comunicació) Rafa Navarro i tots dos centres van fer la convocatòria a les respectives comunitats educatives, que s’hi van engrescar immediatament. Escoltem els directors respectivament de l’Escola de Música Joan de la Vega i de l’Escola Bressol Blanca Ortega:

Hauran participat en aquest projecte, entre canalla i professors, unes 70 persones: no totes surten en el vídeo que s’ha publicat però ho faran en pròximes versions. Ara l’àrea d’ensenyament vol fer extensiva la iniciativa a altres col·lectius i entitats perquè facin també una producció semblant amb la seva versió de l’himne.

Escolta la declaració de la Blanca Ortega:

Escolta la declaració del Joan de la Vega:

Vet aquí el vídeo:

Translate »