Mesures econòmiques i propostes culturals per pal·liar el Covid-19

Foto i proposta: FCBQ

Era una evidència, donades les circumstàncies, però la diverses federacions han fet oficial que aturen l’activitat, de nou, com a mínim fins el 14 d’abril, que és la data en què acabarà la pròrroga de l’Estat d’Alarma decretat per l’estat espanyol. Així ho ha fet oficial, per exemple, la Federació Catalana de Bàsquet, que encara no s’ha pronunciat sobre què passarà amb les competicions.

Per intentar fer més amena la quarantena, les federacions continuen impulsant circuits físics, exercicis motrius, xerrades sobre com gestionar un equip amateur i també proposen llibres. (Per exemple, aquí hi ha una llista dels 40 millors del món de l’esport i el bàsquet, proposats per la FCBQ.

D’altra banda, en futbol, la Federació Espanyola ha anunciat mesures per pal·liar els efectes de la crisis provocada pel Covid-19. Entre algunes, destaquen els 4 milions d’euros d’ajudes per a futbol i futbol sala no professional, tot i que en principi no hi entraria ni la segona catalana ni la tercera divisió de futbol sala, on hi ha equips premianencs.

Des de la Federació Espanyola volen garantir la viabilitat dels clubs i el cobrament dels salaris.

Translate »