Miguel Ángel Verdejo es podria endur el CE Premià de la ciutat en les dues properes setmanes

Planetari dilluns 30 de maig

La taula rodona dilluns 30 de maig

Notícies alarmants des del CE Premià: el club podria desaparèixer de la ciutat després de 96 anys d’història. Verdejo planeja la fusió del Premià amb un altre club de fora la ciutat. Els deutes que té ara el Premià es pagaran en les properes setmanes.

El president del club, Miguel Ángel Verdejo, va anunciar ahir dilluns 30 de maig al Planetari de Ràdio Premià de Mar que si en les properes dues setmanes no surt cap persona disposada a fer-se càrrec del CE Premià i a abonar-li tot el que ell ha gastat (entre 70.000 i 75.000€ segons el mateix president), s’endurà el club de Premià de Mar per a fusionar-lo amb un altre club. Verdejo va al·legar que l’Ajuntament no vol futbol, i va dir que des del seu punt de vista, l’alcalde no volia que hi hagués futbol a la ciutat.

El president premianenc va afirmar que està fart d’haver de posar diners de la seva butxaca, i va anunciar que ja està en converses amb fins a 3 clubs per tal de fer efectiva una fusió (1r equip i base inclosos) amb un altre club i endur-se l’equip de Premià de Mar.En un altre ordre de coses, Miguel Ángel Verdejo va assegurar que els diners que actualment se’ls deu a la plantilla d’aquest any i als entrenadors del club se’ls pagaran en els pròxims dies, liquidant així un deute que en alguns casos s’allarga des del febrer. De moment no se sap quins seran els entrenadors per al futbol base, de la mateixa manera que n0 s’han fet fitxatges pràcticament per cap equip del club.

En vam parlar al Planetari del dilluns 30 de maig de 2011 i també a la Taula Rodona, espai on també vam entrevistar el capità d’aquest any del CE Premià, Javi González.

Enric Sánchez

Be the first to comment on "Miguel Ángel Verdejo es podria endur el CE Premià de la ciutat en les dues properes setmanes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »