Miquel Àngel Martínez justifica el nou govern del Consell Comarcal en la necessitat de comptar amb una majoria àmplia

Entrevista a Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme

Descarrega l’entrevista

Signatura del nou pacte del Consell Comarcal del Maresme entre CiU, PSC i ERC, divendres passat. Foto: CCM

Signatura del nou pacte del Consell Comarcal del Maresme entre CiU, PSC i ERC, divendres passat. Foto: CCM

Miquel Àngel Martínez ha defensat avui el nou pacte de govern del Consell Comarcal en la necessitat de disposar d’una majoria àmplia que permeti gestionar l’ens amb la màxima agilitat. El president del Consell, però, ha admès que la voluntat que aquest pacte entre CiU, PSC i ERC continuï més enllà del 2015 està supeditat als efectes que tingui la nova Llei de Règims Locals.

Amb tot Martínez també ha admès que les diferències ideològiques amb el PP, cada cop més accentuades, també hauren tingut molt de pes en el trencament. D’altra banda ha indicat que fa més d’un any que es produeixen converses entre els 3 partits que ara formen part del govern i ha desmentit que el PP no en fos coneixedor, tal com afirmava divendres en aquest informatiu el portaveu popular, i en aquest sentit ha negat que el trencament fos un acte de deslleialtat. El nou pacte de govern es va signar divendres per mitjà dels dirigents comarcals de CDC, Joan Morell; UDC, Guillem Aresté; PSC, Xavier Amor i ERC, Blanca Arbell. La Vicepresidènta primera continua sent la premianenca Maria Isabel Ferreras, i les vicepresidències segona i tercera les ocupen respectivament Maria Dolors Agüera del PSC i Andreu Francisco d’ERC.

Be the first to comment on "Miquel Àngel Martínez justifica el nou govern del Consell Comarcal en la necessitat de comptar amb una majoria àmplia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »