Miquel Buch creu que si JOSEL pretenia aixecar una fàbrica a Can Sanpere no hauria impugnat el POUM

Apunt Informatiu

Descarrega l’Apunt Informatiu

concentració 32
L’alcalde Miquel Buch ha posat en dubte les afirmacions que va fer ahir a Premià Notícies l’advocat de l’empresa propietària de l’espai de Can Sanpere, Rafael Jiménez, el qual defensava la intenció d’edificar una nova fàbrica que doni feina als premianencs. Segons l’alcalde, aquesta voluntat no concorda amb les accions endegades per l’empresa, com ara recórrer el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Són declaracions a Premià Notícies.

Miquel Buch també ha dit que fins a dia d’avui en cap cas ha percebut voluntat de diàleg per part de l’empresa, JOSEL societat limitada.

L’àrea de Promoció Econòmica de Premià de Mar va encetar ahir un cicle de xerrades adreçades a aquells premianencs interessants en l’emprenedoria i l’autoocupació. El regidor de l’àrea, Iban Díaz, ha explicat a Premià Notícies que l’Ajuntament dóna molta importància a la figura de l’emprenedor com a element de lluita contra l’atur.

Be the first to comment on "Miquel Buch creu que si JOSEL pretenia aixecar una fàbrica a Can Sanpere no hauria impugnat el POUM"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »