Mireia Vancells i Joan Gili, en prosa i poesia, guanyen els Premis Sant Jordi 2021 que torna a lliurar els guardons en una gala presencial

Moment de la gala a l'Espai l'Amistat

Mireia Vancells, en la modalitat de prosa i amb l’obra ‘Prometo’, i Joan Gili, amb la poesia ‘Brou de text’, són els guanyadors en la categoria adulta de l’edició d’enguany dels Premis Literaris de Sant Jordi que organitza la regidoria de cultura i la biblioteca. Ahir l’Espai l’Amistat va acollir l’acte de lliurament de guardons en una gala que tornava a ser presencial. En la resta de categories el jurat va fer guanyadors -en prosa i poesia respectivament- Maya López i Marc Camacho per 1r i 2n de primària; Júlia Guinot i Miquel Antolí per 3r i 4t; Maria Montolio i Klara Terblanche per 5è i 6è; Gala Amado i Sílvia Martín per 1r i 2n d’ESO; Aitana Carrasco i Núria Fortunato per 3r i 4t d’ESO; i Clara Bigordà i Martí Casanovas en la categoria de 15 a 18 anys. En el seu parlament l’alcalde Rafa Navarro va agrair especialment l’esforç d’entitats i persones que col·laboren en el certamen, el dia de Sant Jordi la regidora de cultura Elisenda Busquets es felicitava que enguany tots els centres escolars hagin pres part del certamen:

Recordem que un any més els guanyadors de la categoria adulta reben sengles premis de 400 euros; els grups de primaria rebien un lot de llibres i la resta vals per a comprar llibres. Tots els treballs premiats es publicaran digitalment i es podran descarregar gratuïtament al web de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló.

Translate »