Mobilització contra la possible instal·lació d’una gran antena de telecomunicacions a Sant Mateu

Premià Notícies Matí
Descarrega

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Premià de Dalt ha presentat una al·legació contra la propera instal·lació d’una antena de telecomunicacions a Sant Mateu per part de la Generalitat. El procés es troba en fase d’exposició pública i contempla la instal·lació d’una antena de quaranta metres d’alçada al turó Lledó, a tocar de l’ermita de Sant Mateu. El president d’Esquerra Republicana a Premià de Dalt, Sebastià Pujol, ha explicat a Premià Notícies que també tenen previst presentar un prec sobre aquest tema al proper ple municipal de l’ajuntament veí. Pujol ha dit que l’antena no ve a solucionar les mancances de la població en matèria de telefonia mòbil ni televisió i que, en canvi, implicaria un fort impacte a un punt sensible com és Sant Mateu.  En aquesta al·legació, ERC de Premià de Dalt demana que es faci un estudi mediambiental i paisatgístic per cercar una altre ubicació per situar aquest equipament menys agressiva amb el territori.

Recordem que a Premià de Mar, Crida Premianenca ja va presentar al darrer ple una moció contrària a la instal·lació d’aquesta antena, però va ser rebutjada perquè la majoria de grups van al·legar “manca d’informació”.

Be the first to comment on "Mobilització contra la possible instal·lació d’una gran antena de telecomunicacions a Sant Mateu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »