Mocions i preguntes tornen a capitalitzar el debat polític al ple de desembre

Imatge d'arxiu d'un ple municipal

Imatge d’arxiu d’un ple municipal

Ja s’ha fet pública l’ordre del dia del ple municipal ordinari de desembre de l’Ajuntament de Premià de Mar. Hi trobem dos apartats pel que fa a les qüestions que porta a aprovació l’equip de govern; contractacions i serveis econòmics. En el primer d’ells es porta a aprovació l’adhesió de l’Ajuntament a la compra agregada del serveis de telecomunicacions, mentre que a l’apartat de serveis econòmics es dóna compte d’un seguit d’informes d’intervenció i gestió tributària.

Després d’això ja ens trobem de nou un apartat de mocions, amb aportacions de la Coalició d’Esquerres, ERC i Crida Premianenca. Els primers demanen una modificació del ROM i millora de la participació ciutadana als Plens municipals. També aquest grup juntament amb  ERC i Crida Premianenca presenten una moció sobre la disminució de ràtio dels alumnes de P3. I Crida Premianenca en presenta tres: per la millora de la mobilitat a Premià de Mar; per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat i ecològics i per la creació d’una taula de treball sobre gènere.

Finalment, precs i preguntes, amb una pregunta de la Coalició d’Esquerres sobre els contenidors d’Enric Granados, i dues de Crida Premianenca: sobre el reglament de participació i sobre la recollida sorres a rieres i torrents.

Be the first to comment on "Mocions i preguntes tornen a capitalitzar el debat polític al ple de desembre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »