Mor el fotògraf, publicista i militant socialista premianenc Òscar Vargas

Òscar Vargas

L’històric militant socialista Òscar Vargas, va morir ahir després d’anys de lluita contra el càncer. Fotògraf i publicista, Vargas havia col·laborat activament en la preparació de campanyes pels socialistes premianencs. També va fer el treball fotogràfic del llibre ‘Premià de Mar viu la mar de coses’. Des del PSC de Premià de Mar han destacat la solidaritat de la personalitat d’Òscar Vargas.

Dissortadament ens correspon avui d’informar novament de la mort d’un premianenc destacat. El fotògraf i publicista Òscar Vargas va morir ahir després d’un allarga lluita contra el càncer. Destacat militant del PSC, havia col·laborat en el disseny de campanyes electorals pels socialistes premianencs. En declaracions a Premià Notícies, la presidenta del PSC de Premià de Mar, Maria Jesús Fanego, ha destacat la solidaritat de la personalitat d’Òscar Vargas.

En la seva tasca com a fotògraf, Òscar Vargas havia fet el treball fotogràfic del llibre ‘Premià de Mar viu la Mar de Coses’. Segons Maria Jesús Fanego, Vargas sempre va donar una imatge molt positiva de Premià de Mar en les seves fotos.

En la seva vessant professional, amb la seva empresa Òscar Vargas havia organitzat campanyes pel PSC a Barcelona i pel Futbol Club Barcelona, entre d’altres.

La vetlla per Òscar Vargas és a partir de les 3 de la tarda al tanatori de Mataró. Des d’aquí traslladem el nostre condol a la família i amics d’Òscar Vargas i a la gent del PSC de Premià de Mar.

Be the first to comment on "Mor el fotògraf, publicista i militant socialista premianenc Òscar Vargas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »