?Mor l’històric regidor de Premià de Mar Leopold Barreras

Leopold Barreras, dret a la dreta de la imatge, en un acte de la Penya Barcelonista de Premià de Mar amb Joan Laporta.Leopold Barreras, dret a la dreta de la imatge, en un acte de la Penya Barcelonista de Premià de Mar amb Joan Laporta.

Qui va ser regidor de Medi Ambient de l’ajuntament de Premià de Mar, Leopold Barreras, va morir el passat diumenge, dia 4 de setembre, a l’edat de 90 anys. Barreras va ser regidor entre el 1991 i el 1995, amb CiU, amb Josep Torrents a l’alcaldia. Torrents ha recordat avui el perfil de Barreras en una entrevista al ‘Tot d’Una. Viu l’Estiu’.


De la gestió de Barreras com a regidor de Medi Ambient destaca la fundació a Premià de Mar del Centre de Recuperació d’Animals Marins de Catalunya, precursor de l’actual fundació CRAM, el 12 de juliol del 1994. A banda de la seva activitat política, Torrents ha parlat també de la passió de Leopold Barreras pel Futbol Club Barcelona i la seva tasca a la Penya Barcelonista de Premià de Mar amb el seu amic, i també regidor municipal, Miquel Martínez.

Translate »