Música d’escena en el concert de Festa Major de la coral l’Amistat

La Coral l’Amistat, juntament amb la capella de música Burés i l’orquestra de cambra Il Diletanti presenten aquest dissabte el concert de Festa Major a l’església de Sant Cristòfol. Les formacions, dirigides conjuntament per Daniel Antolí, presenten un recorregut per la música d’escena anant des de l’òpera fins el cinema i passant pels musicals. El concert començarà a les deu de la nit.

Per molts és un dels actes més esperats de la Feta Major d’estiu, i el tenim ja aquest dissabte. La coral l’Amistat, juntament amb la Capella de Música Burés i l’orquestra de cambra Il Diletanti, ens porten aquest dissabte a l’església de Sant Cristòfol el seu concert de Festa Major. Enguany el concert gira en torn de la música d’escena i ho fa sota el títol de ‘De l’òpera al cinema’. Un dels membres de la coral, Joan Francesc Altés, ha explicat a Premià Notícies que el repertori va des de l’òpera al cinema passant pels musicals.

De fet, la coral l’Amistat ja fa temps que treballa en el concepte de música d’escena, concretament des de la primera aproximació que van fer amb el Mikado de Dagoll Dagom.

El concert de dissabte és força complex. Per preparar-lo compten amb la seva experiència, ja força dilatada, i la tasca d’un director com és Daniel Antolí. L’actuació compta com a solistes amb les sopranos Alba Rosa Forasté i Anna Guixé, les mezzosopranos Francesca Roig i Carme Murio i el tenor Giorgio Elmo.

El concert es farà, com hem dit, a l’església de sant Cristòfol aquest dissabte a les deu de la nit. El preu de les localitats és de 10 €.

Be the first to comment on "Música d’escena en el concert de Festa Major de la coral l’Amistat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »