Música i dansa renaixentistes dissabte la parròquia de Sant Cristòfol

Espectacle de música i dansa renaixentistes aquest dissabte a la parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar. La Coral Mareny i el trio de flautes de l’aula de Música de Vilassar de Dalt, i el grup de dansa Tradiballs de De Bòlit! de Premià de Mar han preparat aquest xou que s’haurà representat divendres a Vilassar de Dalt. Tradiballs ha adaptat els balls i el vestuari per aquest espectacle.

Espectacle ben singular el que ens proposen per aquest dissabte a la parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar. La Coral Mareny i el trio de flautes de l’aula de Música, des de Vilassar de Dalt, i el grup de dansa Tradiballs de De Bòlit! de Premià de Mar, ens proposen un espectacle de cançons i danses del Renaixement. L’espectacle s’haurà fet prèviament divendres als Jardins del Museu Municipal de Vilassar de Dalt.

Volem saber coma ha anat la preparació de l’espectacle i la coordinació entre les tres entitats participants. Li demanem per tot plegat a la Bàrbara Anglí del grup de dansa Tradiballs de De Bòlit!.

Be the first to comment on "Música i dansa renaixentistes dissabte la parròquia de Sant Cristòfol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »