Només 50 nens al casal de la Setmana Blanca a Premià de Mar

El casal de setmana blanca organitzat per les escoles públiques a Premià de Mar va finalitzar divendres amb la participació de només cinquanta nens. Des de l’empresa organitzadora, “Aprèn jugant”, valoren positivament el funcionament del casal però s’han mostrat sorpresos pel baix nombre de nens inscrits. El casal es va realitzar durant tota la setmana passada a l’escola El Dofí i oferia activitats eminentment de lleure, ambientades en l’època medieval.

Els centres escolars premianencs van tornar ahir a la normalitat després de la setmana blanca. Les associacions de pares de les escoles públiques van contractar conjuntament un casal que es va fer a l’escola El Dofí, el balanç és positiu pel que fa a les activitats realitzades però no tant pel que fa al nombre d’inscripcions: de quatre centres només s’hi han apuntat cinquanta nens.

Des de l’empresa organitzadora del casal, “Aprèn jugant”, consideren que el casal ha salvat correctament els dos obstacles principals de la setmana blanca: per una banda NO existia una experiència prèvia perquè mai s’havia fet setmana blanca; de l’altra, fins a l’últim moment NO van saber a quants nens s’adreçarien. Escoltem Manel Lorca, coordinador d’”Aprèn jugant”.

El fet que al casal només hi participessin cinquanta nens, però, ha servit perquè les activitats es portessin a terme amb molta agilitat. Segons Lorca, tant pares com nens n’han quedat molt satisfets.

El casal de setmana blanca realitzat a l’escola Dofí tenia com a eix d’animació el tema de l’Edat Mitjana.

Be the first to comment on "Només 50 nens al casal de la Setmana Blanca a Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »