Nou impuls del plenari a la construcció de l’edifici de la Mar Nova i a la represa del Mapa Escolar

Foto de la sessió telemàtica d'ahir, on Navarro s'estrenava com alcalde i, per tant, com a moderador

Una moció conjunta de Crida Premianenca i PECP va servir ahir al ple municipal, quan va obtenir el suport de tots els grups, per donar una nova empenta al procés que ha de servir per construir el nou edifici de la Mar Nova i a la vegada per reactivar la confecció del nou Mapa Escolar del municipi. Pel que fa a l’edifici, l’acord dels grups constitueix d’alguna forma un pas simbòlic que s’hauria de materialitzar al ple de febrer, perquè l’alcalde Navarro va anunciar que serà aleshores quan es portarà a aprovació el conveni amb la Generalitat que iniciarà formalment el procés. 

I amb relació al Mapa Escolar, els proponents -secundats per la resta de grups- consideren que l’esborrany que el govern ha enviat recentment a l’oposició és incomplet i poc consensuat, i la moció demana tornar al punt on van quedar els treballs abans de l’inici de la pandèmia. Escoltem Sebastià Caba, de Crida Premianenca:

Recordem, pel que fa a la Mar Nova, que el conveni amb el Departament d’Ensenyament indica que l’Ajuntament assumirà inicialment el cost de l’actuació (uns 3 milions d’euros) i després la Generalitat retornarà la meitat a l’Ajuntament en diferents fraccions anuals. Un cop signat el document, el primer pas serà obrir un concurs per escollir projecte, que s’acompanyarà d’un procés participatiu amb la mateixa escola. 

Translate »