Nou pla de comunicació per a difondre el patrimoni i les activitats del Museu de l’Estampació i del jaciment de Can Farrerons

Entrevista amb Iban Díaz

Descarrega’t l’entrevista

Jaciment romà de Can Farrerons abans de ser cobert

Jaciment romà de Can Farrerons abans de ser cobert

L’equip de govern de Premià de Mar no es planteja cobrir la plaça de director del Museu Municipal a curt termini sinó que en confiarà la gestió als professionals que hi treballen actualment més el reforç de l’arqueòleg Ramon Coll. Per contra, s’ha contractat una empresa premianenca de comunicació per donar un nou impuls a la difusió del patrimoni i les activitats d’aquesta institució. Ho ha explicat aquest matí a Premià Notícies el regidor de Promoció de la Ciutat, Iban Díaz, que ha afegit que a partir del 3 de maig el Museu passarà a obrir només els caps de setmana que és quan, segons s’ha detectat, reben el major número de visitants. Un dels argument principals d’aquesta nova etapa del Museu serà el jaciment romà de Can Farrerons, que rebrà aquest any una inversió important provinent del romanent de tresoreria de 2013 i que s’hauria d’obrir al públic l’abril de 2015. Díaz ha agraït, d’altra banda, la feina feta per Marta Prevosti i ha fet notar l’orgull que suposa pel Museu haver disposat des de la seva fundació dels coneixements i el criteri d’una de les especialistes, ha dit, més reconegudes del país.

Be the first to comment on "Nou pla de comunicació per a difondre el patrimoni i les activitats del Museu de l’Estampació i del jaciment de Can Farrerons"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »