Nou sistema per valorar l’atenció rebuda a l’OAC

OAC satisfaccio pantallaOAC satisfaccio pantalla

Aquests dies s’ha posat en marxa un sistema mitjançant el qual els usuaris de l’OAC poden valorar el seu grau de satisfacció sobre l’atenció rebuda en el procés de les seves gestions.
El sistema ofereix la possibilitat de marcar entre quatre graus de satisfacció (excel·lent, satisfet, millorable o insatisfet). En el mateix tiquet on l’usuari té el seu número d’ordre d’atenció, apareix un codi per introduir a la pantalla, de manera que sempre és possible saber quin és el tràmit que havia vingut a gestionar i per qui ha estat atès.
Així ens ho explica l’alcalde Miquel Àngel Méndez

Cal recordar que un dels elements que s’inclouen en Pla de Qualitat de l’Atenció Ciutadana és el manual que especifica com ha de ser l’atenció a la ciutadania des de les diferents dependències municipals.
Ben aviat, els usuaris de l’OAC podran disposar d’una hora de Wi-Fi gratuïta mentre estiguin a les dependències municipals.

Finalment Miquel Àngel Méndez ens ha fet un avançament dels temes que es tractaran avui al plenari dels que ha destacat que es porta a l’aprovació del consistori l’ordenança de civisme i convivència ciutadana.

Escolta l’entrevista sencera al Premià Noticies:

Translate »