Nova concentració demà per impedir el desnonament del pis del carrer del Pilar, una de les llogateres del qual ha intentat suïcidar-se

El bloc del carrer del Pilar on hi ha el pis que es vol desnonar

La Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme torna a convocar una concentració demà dijous per impedir el 3r intent de desnonament d’una parella de llogaters al carrer del Pilar. Concentracions similars van evitar que es consumés el llançament fa dues setmanes i una setmana respectivament, i l’operatiu es va ajornar fins demà. Es dóna la circumstància, segons ha difós la Xarxa, que la dona de la parella ha intentat suïcidar-se aquesta setmana, i que ara roman ingressada en situació estable. Escoltem l’Emma Puig, membre de la Xarxa:

La Xarxa ha estat acompanyant i assessorant aquesta parella i ha mediat amb la propietat (que reclama un seguit de quotes impagades i no accepta renovar el contracte) i també amb serveis socials de l’Ajuntament a fi que, si es consuma el desnonament, els llogaters puguin tenir algun allotjament on anar. Des de l’Ajuntament ens han indicat que serveis socials treballa fa dies per trobar una solució i que ho fa coordinadament amb l’hospital on està ingressada la dona. 

Translate »