Noves places d’aparcament a la carretera de Premià de Dalt que es traslladaran a les Hortes de Ponent quan es reprenguin les obres

Quan comencin les obres se suprimiran les places creades aquest estiu i ara es busquen alternatives

Ja estan operatives les noves places d’aparcament a la carretera de Premià de Dalt que va anunciar el govern la setmana passada. En concret s’ha habilitat un cordó a la banda de Mataró (l’espai que ocupava el carril en sentit muntanya i que les últimes setmanes es va destinar al trànsit de vianants) amb una capacitat per unes quaranta places. La intenció és que quan acabin les obres en aquesta carretera es mantingui aquest cordó, però les mateixes obres faran que durant un temps l’aparcament es traslladi provisionalment a les Hortes de Ponent. Ens ho explicava el titular d’urbanisme Antoni Subirà:

Com explicàvem la setmana passada ara mateix les obres, a cura de la Diputació de Barcelona, estan aturades perquè va sorgir un conflicte de preus amb l’empresa constructora: des de la Diputació han dit a l’Ajuntament que s’han de reprendre de forma imminent però no s’ha especificat cap data, de manera que de moment és incert quant de temps les noves places estaran disponibles abans de traslladar-se a les Hortes de Ponent.

Translate »