Obert el termini per participar en la 9a Mostra de Graffiti de Premià de Mar i que es celebrarà el 18 d’octubre

Captura d'un vídeo elaborat per l'àrea de cultura sobre la Mostra de Graffiti 2018

Des del web municipal ja es poden consultar les bases de participació de la 9a mostra de Graffiti de Premià de Mar i que s’està previst que se celebri el diumenge 18 d’octubre entre les onze del matí i les set de la tarda.

Les expressions artístiques es faran en el seu emplaçament habitual, a la paret que es troba entre la Gran Via de Lluís Companys, en el tram comprès entre els carrers de la Marina i de la Plaça.

Les inscripcions i que es poden realitzar a través d’un formulari que es troba al web municipal, estan obertes a totes aquelles persones majors de quinze anys, fins a arribar a un màxim de 18 artistes.

Qui vulgui participar-hi, ha de presentar un esbós del projecte del grafiti que es vol fer i un enllaç a un web on es puguin veure treballs anteriors de l’artista. Aquesta documentació s’ha d’enviar a través del web de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament. La data límit és el dimecres 30 de setembre. Tots els concursants seleccionats disposaran de 10 espais cedits, com a ajuda per a l’elaboració del graffiti el dia de la mostra.

Translate »