Obertes les inscripcions a les activitats esportives extraescolars d’aquest curs

activitats esportives extraescolarsactivitats esportives extraescolars

A partir d’aquest dilluns dia 3 de setembre es poden fer les inscripcions per les activitats esportives extraescolars del curs, 2018 -2019.
Aquestes activitats es faran els dissabtes al matí al Pavelló Municipal d’Esports i consistiran en un tastet de diferents esports (futbol sala, hoquei, bàsquet, voleibol, atletisme, etc.) on es treballaran habilitats motrius com ara la coordinació, la lateralitat o la manipulació d’objectes, d’entre d’altres. També es pretén que els infants assoleixin uns primers coneixements en aspectes tècnics, tàctics o del reglament de cadascun dels esports que es practiquin i, sobretot, que gaudeixin de la pràctica esportiva. Tal com ens explica el regidor d’esports, Jordi Tomàs:

Les activitats estan pensades per a nens i nenes de 6 a 8 anys residents a Premià de Mar i es faran d’octubre a juny els dissabtes al matí de 9 h a 10 h o de 10 h a 11 h. Estan subvencionades per l’Ajuntament de Premià de Mar de manera que les famílies hauran d’abonar 25 €, per a tot el curs, en el moment de la inscripció.

Les inscripcions es poden fer fins al 21 de setembre en horari de dilluns a divendres, de 16 h a 20 h, al Pavelló Municipal d’Esports, al Camí del Mig Núm. 62.

Translate »