Patrick Cruz diu que no faria a Premià una campanya xenòfoba com la de Badalona

El portaveu del grup municipal del Partit Popular de Premià de Mar, Patrick Cruz, ha defensat la llibertat de cada agrupació del Partit per planificar les seves estratègies, però ha dit que en cap cas ell faria a Premià de Mar un repartiment de fullets amb contingut xenòfob com el que es va repartir durant el cap de setmana a Badalona. Els fullets han estat retirats i Alícia Sánchez Camacho ha demanat disculpes públicament, però el líder popular de Badalona i autor dels fullets, Xavier Garcia Albiol, no deixa el seu càrrec.

Un dels ítems informatius més polèmics dels darrers dies han estat els fullets amb tints xenòfobs que aquest cap de setmana van estar repartint a Badalona el líder del PP en aquella localitat, Xavier Garcia Albiol amb la presidenta del partit a Catalunya Alícia Sánchez Camacho. Davant d’aquesta situació, i de la polèmica suscitada, hem volgut conèixer l’opinió del portaveu popular al ple de Premià de Mar, Patrick Cruz. Cruz ha posat per davant la llibertat que defensa el seu partit, però conclou dient que ells a Premià de Mar mai no farien aquesta acció.

Malgrat la situació creada, Patriick Cruz no creu que Garcia Albiol hagi de ser apartat del lideratge del PP a Badalona, tot i les disculpes públiques d’Alícia Sánchez Camacho i la reprimenda del vicesecretari de Comunicació del PP a Madrid, Esteban González Pons.  Amb tot, Patrick Cruz considera que existeix un problema d’inseguretat, però defensa que la solució passa pels tribunals.

La polèmica es va iniciar dissabte quan García Albiol, amb Alicia Sánchez-Camacho, van repartir els fullets en una visita electoral al mercat de La Salut, el barri on van explotar les protestes pels problemes d’incivisme ocasionats per algunes famílies gitanes romaneses. Segons informa El Periódico de Catalunya, aquell mateix dissabte el líder local del PP ja va manifestar públicament el seu rebuig als romanesos gitanos.

Be the first to comment on "Patrick Cruz diu que no faria a Premià una campanya xenòfoba com la de Badalona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »