PECP es pregunta si les 350 propostes sorgides a la Taula de Reactivació es garbellaran des del govern o les valorarà la mateixa taula

El grup municipal de Premià En Comú Podem

El grup municipal de PECP ha preguntat públicament a l’equip de govern com procedirà ara la Taula de Reactivació Social i Econòmica amb el conjunt de 350 propostes que han formalitzat els grups polítics i agents socials que hi participen. La setmana passada l’Ajuntament va fer pública la xifra d’aportacions rebudes (entre les quals hi ha les 150 propostes conjuntes dels Comuns, ERC i Crida Premianenca) però ara, segons PECP, no queda clar si el mateix govern farà algun tipus de garbellada o serà la mateixa Taula qui en farà la tria. Escoltem el regidor Rafa Fernández ahir a l’espai d’opinió del Premià Notícies:

La Taula es va reunir per primer cop fa dues setmanes, al cap dels dies els participants van haver formulat les propostes i la següent trobada es farà demà dijous. Tot plegat, com se’ns va dir en el seu moment, ha de quedar reflectit en un pacte final per ser elevat al ple municipal i desembocar en els Pressupostos de 2021.

Translate »