Penalva tranquil.litza les entitats que reclamaven obrir amb urgència el Voramar

La regidoria d’esports i les entitats esportives van firmar la pau dijous passat en una reunió. El regidor Jordi Penalva i els clubs que utilitzaran el pavelló del voramar, i que reclamaven que la pista es pugués començar a usar amb urgència, van reunir-se per parlar del tema. Segons Penalva, està tot aclarit i les entitats estan satisfetes. Segons Penalva, aquest divendres l’Ajuntament tindrà les claus del recinte i els protectors per a les columnes estan a punt d’arribar. D’altra banda l’Ajuntament ja ha instal.lat serveis pel Club Petanca Premià, una reclamació que havia fet pública aquesta entitat, que s’havia mostrat molt dolguda amb l’Ajuntament.

Si ho recordeu, la setmana passada ens fèiem ressò de la inquietud de les entitats que han de ser usuàries de la pista coberta de l’antiga escola Voramar. Aquestes entitats havien explicat a la Drecera que havien de buscar alternatives força complicades per fer entrenaments i competicions perquè encara no en podien fer ús del nou equipament.

Doncs bé, dijous de la setmana passada, el regidor d’Esports Jordi Penalva es va reunir amb directius d’aquestes entitats per tranquil•litzar-los sobre la imminència de l’obertura de les instal•lacions. El problema, tal com vam avançar la setmana passada, era que encara no havien arribat uns protectors per a les columnes de la pista. Es tracta de vint-i-cinc peces que, segons el regidor d’Esports, estan a apunt d’arribar.

Aprofitant la presència de Jordi Penalva a Ràdio Premià de Mar li hem demanat per la polèmica creada amb el Club de Petanca de Premià de Mar, una entitat que dies enrere denunciava que estava a punt de desaparèixer per la situació en que es trobaven les seves instal•lacions. Jordi Penalva ha explicat que l’entitat ja disposa de serveis a les seves instal•lacions  i que es posarà més sorra a les pistes. Jordi Penalva, que ha donat per tancada la polèmica, es va reunir ahir amb el president del Club de Petanca de Premià de Mar i amb el president dels àrbitres de la Federació de Petanca.

Premià Notícies dimarts 23 de novembre

Be the first to comment on "Penalva tranquil.litza les entitats que reclamaven obrir amb urgència el Voramar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »