Pere Fabrés demana una mica més de paciència als socis de l’Amistat

El president de l’associació l’Amistat, Pere Fabrés, ha reconegut haver passat per moments de molt de patiment arran del concurs de creditors presentat per l’empresa Imaga SA. Fabrés ha demanat als socis de l’entitat una mica més de paciència davant l’endarreriment en la tornada a la seva seu històrica. Per la seva part, l’associació cultural Premià de Mar Maresme Sud, que preparava una gala lírica al teatre pel 5 de juny, diu que encara no sap res del que ha passat de manera oficial u que la gala amb al Fundació Carreras només es pot fer a l’Amistat.

Reprenem ara la informació amb la qual obríem ahir el Premià Notícies, la suspensió de pagaments de l’empresa responsable de la segona fase de les obres de remodelació del teatre l’Amistat, Imaga SA, i la seva substitució per una de les subcontractades, Arumí SA. Ahir us vam oferir un ampli resum de la roda de premsa convocada per l’Ajuntament per explicar els detalls del que havia passat i avui ens interessem per com van viure aquestes setmanes la gent de l’entitat que té l’edifici com a llar, el Centre l’Amistat.

El president de l’Amistat, Pere Fabrés, ha reconegut a Premià Notícies que han viscut setmanes de molt de patiment veient com l’obra podia quedar aturada quan estava apunt d’acabar-se. Fabrés ha explicat que l’entitat ha estat informada en tot moment per l’Ajuntament de les passes que s’anaven donant per solucionar el problema. El president de l’Amistat considera que l’Equip de Govern ha fet aquí una bona feina.

De fet, i com és lògic, l’entitat ja teia preparades activitats per inaugurar el nou teatre i la resta d’instal·lacions que acollirà l’edifici. Aquestes, com les previstes des de l’Ajuntament, hauran d’esperar al mes de juliol.

En qualsevol cas la gent de l’Amistat ha recuperat la tranquil·litat després de l’ensurt. Pere Fabrés ha demanat una mica més paciència als socis de l’entitat tot recordant que, després del que ha passat, inaugurar el juliol no és més que un mal menor. Recordem que els col·lectius i entitats que depenen de l’associació  l’Amistat Obrera es troben repartits entre diversos locals de la ciutat des de l’inici dels treballs d’enderroc de l’antic teatre, el març de l’any 2009.

L’associació cultural Premià de Mar – Maresme sud és una de les primeres entitats perjudicades pel retard a les obres de l’Amistat. Els organitzadors de la Gala Lírica volien participar de la inauguració del nou teatre i per això havien convocat un concert benèfic el dia 5 de juny.

Malgrat que des de l’entitat encara no han rebut comunicació oficial de l’Ajuntament, els terminis anunciats ahir per l’alcalde Miquel Buch fan impossible la celebració d’aquest acte. Ho ha explicat la portaveu de l’associació cultural Premià de Mar – Maresme sud, Roser Escala. L’entitat esperarà doncs a tenir notícies de la regidoria de Cultura, però Roser Escala sí que ens ha explicat que en cap cas es plantegen canviar la ubicació del concert.

Aquest concert hauria servit per a recaudar fons per la Fundació Carreras, dedicada a la lluita contra la leucèmia.

Be the first to comment on "Pere Fabrés demana una mica més de paciència als socis de l’Amistat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »