Període de selecció dels aturats que treballaran a l’Ajuntament aquest 2011 dins del projecte ‘Impuls’

L’ajuntament de Premià de Mar ha mostrat la seva satisfacció per l’experiència d’haver comptat amb treballadors provinents del projecte ‘Impuls’ del Serveis d’Ocupació de la Generalitat. Tot i això, des del consistori en critica que personal que costa molt de formar només es pugui quedar durant sis mesos i sigui impossible de poder tornar a contractar en una nova fase del projecte. En aquests moments s’està fent el procés de selecció dels treballadors que han de formar part de l’edició 2011 del projecte Impuls a partir d’aquest estiu. En el projecte Impuls només es poden contractar persones aturades que no rebin cap mena de prestació i els contractes són de sis mesos no prorrogables.

L’Ajuntament va fer el 14 de gener passat un acte de comiat dels 47 treballadors que van treballar en diverses dependències municipals durant 6 mesos del 2010. Aquest treballadors van arribar a l’Ajuntament mitjançant el projecte Impuls del Servei d’Ocupació de la Generalitat. Tot i l’esforç que, segons ens diuen, va significar la seva formació, el balanç final del seu pas pel Consistori és molt satisfactori. De fet, del que es lamenta l’Ajuntament és que, a banda de no poder retenir cap d’aquests treballadors, tampoc no poden formar part d ela segon fornada del projecte Impuls que ara està en fase de selecció.

Li demanem pel balanç del primer projecte ‘Impuls’ i pels preliminars del corresponent a aquest 2011 a la regidora de Recursos Humans de Premià de Mar, Anna Maria Medina.

Premià Notícies 10 de febrer

Be the first to comment on "Període de selecció dels aturats que treballaran a l’Ajuntament aquest 2011 dins del projecte ‘Impuls’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »