Pineda de Mar es serveix de drons per controlar l’aforament de les platges durant aquest mes d’agost

Drons Pineda 2020Un empleat de la companyia Cia Dron, fent sobrevolar un dels aparells sobre la platja de Poblenou de Pineda de Mar. Imatge del dia 1 de juny de 2020. (Horitzontal)

Des de fa dos caps de setmana, el control de l’aforament a les platges de Pineda de Mar es fa a través del suport que realitzen uns drons teledirigits i que permeten als agents cívics conèixer la quantitat de persones que es troben en cada moment a les diferents platges del municipi.

L’empresa encarregada de comandar l’aparell és del mateix municipi i treballa coordinadament amb Agents Cívics i Policia Local, aportant una visió aèria, que permet valorar si s’està respectant la distància de seguretat i veure també la capacitat que està disponible en cada tram de la platja.

Aquesta mesura s’aplicarà inicialment durant tots els caps de setmana d’aquest mes i s’ha ampliat a les quatre platges que figuren dins del municipi, Poblenou, Riera, Pescadors i Pins.

Les autoritats corresponents ja tenen trams identificats i delimitats com a punts d’accés i un aforament limitat, el qual treballa amb les mesures de seguretat establertes en cada moment.

Translate »