Pirates i Premianencs accepta la invitació de Maristany però adverteix que en les seves propostes ja hi havia moltes cessions

Imatge d'arxiu d'una reunió de la comissióImatge d'arxiu d'una reunió de la comissió

La Comissió de Pirates i Premianencs accepta l’oferta de l’Ajuntament de la trobada a 3 bandes amb la Comissió de Festa Major, però adverteix que alguns elements són irrenunciables i assegura que les seves propostes ja contenien moltes cessions. La portaveu Maria Muñoz ha negat d’altra banda que la comissió hagi buscat crear tensions, sospita que va expressar ahir el regidor Eloi Maristany:

Recordem que Maristany va proposar a la comissió un debat amb aquests 3 actors que es faria la setmana que ve, tot i que -segons Muñoz- encara no han rebut la convocatòria. La portaveu de Pirates i Premianencs ha dit també que pot ser positiu que la Comissió de Festa Major adopti el paper d’àrbitre i ajudi a avançar en la negociació. En relació als preparatius de la Festa Major Muñoz ha admès que, si es consuma la seva retirada, molts actes quedaran afectats però es podran fer perquè han deixat l’organització molt avançada.

Escolta l’entrevista a Maria Muñoz:

Translate »