Podem Premià perfila la seva presentació a la ciutat per a la propera tardor amb la vista posada a les municipals de l’any vinent

podem premiaPodem ja disposa de cercle local a Premià de Mar. En les darreres setmanes prop d’una trentena de persones han endegat el projecte a la ciutat amb diverses reunions, la lectura dels esborranys de la nova formació política i la configuració d’un llistat de demandes i suggeriments per a millorar la ciutat a partir de les aportacions de tots els premianencs que hi vulguin participar. El cercle, que es va formar de manera espontània just després de les eleccions europees del passat 25 de maig, ha constituït aquest estiu dues comissions d’organització i comunicació per preparar la seva presentació pública a la ciutat, que es preveu per als propers mesos de setembre i octubre. Per al Cercle local, l’objectiu no és només recollir l’opinió dels ciutadans sinó també treballar perquè el conjunt de la població recuperi l’esperit crític i l’interès per participar i decidir directament el futur que es vol per a Premià de Mar.

N’ha parlat a Premià Notícies Miguel Capuz, un dels portaveus del Cercle de Podem a la ciutat

 

La nova formació, encara en període de gestació, no amaga que l’objectiu és acabar vehiculant les propostes i demandes ciutadanes que recullin a les eleccions municipals. El que encara està per decidir, per via assembleària, és el conjunt de propostes i la forma de concórrer als comicis.

 

Dolores Morilla, una altra de les portaveus del Cercle de Premià de Mar, ha explicat que de moment no descarten cap via de cara als comicis de l’any vinent: presentar-se amb llista pròpia, teixir complicitats amb altres formacions ja amb presència al consistori i fins i tot formar una llista unitària municipal amb els diversos partits polítics premianencs d’esquerra.

Podem Premià farà el 3 de setembre la seva primera gran assemblea al Centre Cívic del carrer de l’Esperança. L’acte serà a les 19:30 del vespre i des del Cercle han posat èmfasi en què és obert a tota la ciutadania, independentment de la seva ideologia. El Cercle local inclou ambdós Premià degut als pocs membres que, de moment, s’han afegit de la vila de Dalt.

Be the first to comment on "Podem Premià perfila la seva presentació a la ciutat per a la propera tardor amb la vista posada a les municipals de l’any vinent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »