Pol Peiró, entrevistat en una revista per a fans de Harry Potter després de ser aplaudit per la mateixa autora de la saga

Secció de l'article, que inclou el tuit on JK Rowling s'exclamava de l'obra de Peiró

L’artista premianenc Pol Peiró ha estat entrevistat al número de juliol de la revista digital The Rowling Library, publicació internacional consagrada a divulgar l’univers Harry Potter i en general l’obra de l’escriptora JK Rowling. Peiró, un incondicional de la saga del mag que explica que fins i tot li deu la seva vocació artística, va obrir l’any 2019 un compte a Instagram on publicava cada dia el retrat d’algun personatge. El compte va anar guanyant notorietat i va propiciar que el dibuixant aconseguís firmes d’actors, i recentment va captar l’interès de JK Rowling, que va compartir a Twitter alguns dels seus dibuixos:

Recordem que el novembre passat Peiró va exposar un recull dels seus dibuixos sobre Harry Potter a la biblioteca municipal. La passió de Peiró per Harry Potter el va portar fins i tot a batejar l’espai d’art que dirigeix amb el nom de l’Andana, en homenatge a la mítica Andana 9 i ¾, des d’on surten els trens que van al món màgic de Hogwarts. 

Escolta la declaració sencera de Pol Peiró:

Translate »