Policia i voluntaris han repartit mascaretes avui a l’estació per als premianencs que havien de tornar a desplaçar-se a la feina

Voluntaris repartint mascaretes

Policia Local i voluntaris han estat lliurant mascaretes aquest matí als usuaris de Rodalies Renfe que avui tornaven a la feina, en el primer dia de desconfinament parcial. Ho ha explicat el 1r tinent d’alcalde Antoni Subirà, que també ha assenyalat que en matèria d’obres avui es reprenien, complint amb totes les mesures de seguretat, els treballs del nou giratori a la carretera de Premià de Dalt:

Les mascaretes que es repartien provenen de l’Ajuntament, la Diputació i donacions particulars (com ara de la comunitat xinesa i d’establiments comercials). Fem notar, en relació als transports públics, que avui Creu Roja i Protecció Civil repartien també les mascaretes que ha rebut la Generalitat del Govern espanyol a les estacions de municipis de més de 30.000 habitants. Recordem que els transports públics han recuperat avui les freqüències que tenien fa dues setmanes: Rodalies funciona al 63% en hora punta i al 50% la resta del dia.

Translate »