Pool Premià convida als premianencs a visitar diumenge les noves instal·lacions perquè es facin una idea de la seva oferta

Els responsables de l’empresa Pool Premià que gestiona les noves instal·lacions de la piscina, han mostrat la seva satisfacció davant la inauguració del centre. Des del Pool Premià conviden als premianencs a participar a la visita guiada de diumenge perquè puguin constatar que el que s’inaugura és molt més que una nova piscina. La manca de subministrament elèctric endarrerirà encara unes setmanes l’obertura al públic del nou centre esportiu.

Pool Premià és una UTE, una Unió Temporal d’Empreses, que està formada per Agrupació Mútua, la Federació Catalana de Natació i el Club Natació Premià.

Joan Antoni Valera, el gerent de Pool Premià ens explica que s’hi treballa a corre-cuita amb els últims detalls, especialment per deixar-ho tot ben net de cara a la jornada de portes obertes de diumenge.

La gent de Pool Premià es mostren poc menys que eufòrics de veure com es culmina un projecte que va començar a caminar el ja llunyà any 1996. Amb tot, encara queden coses importants a enllestir abans que les instal·lacions no s’obrin al públic. És el cas de la llum elèctrica.

Joan Antoni Valera insisteix en que el que s’inaugura diumenge és molt més que una nova piscina. Per aquest motiu és important que els premianencs visitin les instal·lacions per fer-se una idea del que realment hi ha.

Les activitats de diumenge es desenvoluparan entre les 10 del matí i les dues del migdia. Durant total la matinal es faran visites guiades a les instal·lacions, jocs infantils, tallers de maquillatge i de pintura i inflables. A les 11 del matí hi haurà l’actuació d’un animador infantil i a les 12 del migdia es faran els parlaments oficials. En aquest sentit s’espera la participació d’un representant de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; del president de Pool Premià, Àngel Meca, i de l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch.

Be the first to comment on "Pool Premià convida als premianencs a visitar diumenge les noves instal·lacions perquè es facin una idea de la seva oferta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »