Pool Premià tem que la Setmana Santa endarrereixi encara més l’arribada de corrent elèctric al CEM

El nou CEM pendent de la connexió elèctrica

Els responsables del Pool Premià creuen que l’arribada del corrent elèctric al Centre Esportiu Municipal ha de ser imminent, però temen que amb la proximitat de la Setmana Santa s’endarrereixi encara més la solució al problema. Tant Pool Premià com l’Ajuntament mantenen la pressió sobre FECSA perquè se solucioni aquesta situació que manté les noves instal·lacions inoperants prop de dues setmanes després de la seva inauguració. Pool Premià creu que hi ha descoordinació a la companyia elèctrica a l’hora d’arreglar aquest tema.

Les instal·lacions del nou Centre Esportiu Municipal, la nova piscina de la ciutat, es van inaugurar el passat 14 de març i prop de dues setmanes després encara no disposen de corrent elèctric.

I no serà perquè ni hi hagi insistència i pressió, tant des de Pool Premià com des de l’Ajuntament. Les gestions sobre FECSA són constants però l’espera continua, i ara ja no es pot usar com a excusa les emergències causades per la nevada.

Des de Pool Premià diuen tenir sensació de descoordinació per part de la companyia elèctrica. De fet la pròpia FECSA reconeix que són lents en aquest tipus d’actuació, però la veritat és que la situació comença a agafar tints surrealistes.

Des del Centre Esportiu Municipal volen seguir creient que la situació es resoldrà aviat i que a principis d’abril, tal com es va dir en un principi, la situació quedarà resolta. No obstant això, el calendari, amb la Setmana Santa pel mig, no ajuda a l’optimisme.

Mentre no se solucioni la situació, els socis del Centre Esportiu Municipal han de seguir fent ús de les instal·lacions antigues.

Be the first to comment on "Pool Premià tem que la Setmana Santa endarrereixi encara més l’arribada de corrent elèctric al CEM"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »