Premià Centre-Can Ferrerons també creu que es tracta d’un problema estrictament delinqüencial i aplaudeix la creació de la Taula de Seguretat

Plaça Doctor Ferran l'endemà de l'atac contra el pis

L’Associació de Veïns Premià Centre-Can Ferrerrons, que és on van passar els fets de diumenge, també s’ha pronunciat sobre l’episodi de violència i ho ha fet en la mateixa línia que l’alcalde Miquel Àngel Méndez. Segons el president de l’entitat, la situació no obeeix a motivacions racistes sinó que prové d’un problema de delinqüència. En aquest sentit, Sebastià Guirao, s’ha felicitat que l’Ajuntament hagi anunciat la creació d’una Taula de Seguretat en la qual participaran les associacions de veïns:

Guirao, que parlava ahir a l’Ona Maresme, ha explicat que -com es va posar de manifest en una reunió amb Mossos d’Esquadra- si les dades sobre delictes no reflectien amb fidelitat els casos reals va ser perquè el confinament va impedir que molts veïns cursessin denúncies. El president d’aquesta entitat també ha fet notar que un dels dos detinguts és de raça negra i ha negat que diumenge cometés cap acció violenta:

Translate »