Premià de Mar, amb 500 demandants a la borsa comarcal d’habitatge i només 4 pisos, se suma a la campanya de captació del Consell Comarcal

L’Ajuntament ha anunciat la seva adhesió i suport a la campanya llançada fa tres setmanes pel Consell Comarcal ‘Llogant el teu pis, guanyes’, per mitjà de la qual volen captar nous immobles per la borsa de l’Oficina Comarcal d’Habitatge. En concret la campanya es dirigeix als propietaris de pisos buits i ofereix un seguit d’avantatges en la gestió de l’arrendament. Actualment, com ens explicava el conseller comarcal d’atenció a les persones, Marc Bosch, la borsa només disposa de 40 habitatges en 13 municipis, una quantitat insuficient atesa la llista de demandants. En el cas de Premià de Mar, la desproporció és encara més acusada:

La nota que publica l’Ajuntament no explica, però, a través de quines accions -més enllà del comunicat- es materialitzarà aquest suport a Premià de Mar. La campanya es proposa, pel cap baix, doblar el nombre d’habitatges de la borsa i disposar d’oferta als 25 municipis en els quals té competència l’Oficina d’habitatge.

Translate »