Premià de Mar continuarà amb toc de queda si el TSJC avala els nous criteris del Govern, però en quedaria exempt amb els anteriors requisits

L’enduriment de les condicions als municipis per quedar exempts del toc de queda nocturn farà que a Premià de Mar continuï vigent si s’acaba confirmant la pretensió del Govern, tot i que de mantenir-se els criteris actuals, a tenir de l’actual incidència que registra el nostre municipi, no hauria de continuar. Fins ara s’ha imposat a les poblacions on la incidència acumulada els últims 7 dies fos superior als 400 casos per cada 100.000 habitants, i ara mateix Premià de Mar registra (a data d’ahir) una incidència de 278. Si el TSJC avala, però, el nou criteri, que vol fixar el toc de queda allí on la incidència sigui superior a 250, el nostre municipi continuarà en el grup de localitats on no es podrà sortir al carrer entre la una i les sis de la matinada, si més no durant els pròxims 15 dies, que és el termini que proposa la Generalitat. Amb el nou criteri serien un total de 176 municipis els que formarien part d’aquest grup. Els municipis afectats es faran públic en les pròximes hores i la mesura l’haurà d’avalar, com diem, el TSJC. Aquesta és la quarta pròrroga del toc de queda i s’aplicarà durant els pròxims 15 dies.

Afegim d’altra banda a aquesta informació que segons les dades del Departament de Salut, ahir dia 3 al Maresme un total de 271.646 persones havien rebut la pauta completa de vacunació contra la Covid, del total de 458.000 habitants (segons dades d’habitants del 31 de desembre de 2020). Això implica que aproximadament un 59% de la població ha rebut les dues dosis de vacuna de Pfizer, Moderna o Astrazeneca, o bé la vacuna monodosi Janssen.

Translate »