Premià de Mar es planteja realitzar un cribratge massiu i augmentar la presència d’educadors de carrer

Proves PCRProves PCR

Si dissabte publicàvem una notícia al web de Ràdio Premià de Mar on informarem que el municipi es troba dins del barem de localitats amb major opcions de patir un rebrot per Covid-19, avui mateix hem pogut veure com la xifra d’índex ha passat de 235 sobre 200 a 280. Traduït en nombres reals, hem pogut observar com dels 19 casos diagnosticats per a través de proves PCR el dissabte, avui dilluns ja n’hi ha 24. Una xifra que ha volgut entrar a valorar David Gutiérrez, alcalde accidental de Premià de Mar al programa “Viu l’estiu”.

Veient que el municipi es troba en el nivell més alt de rebrot i fixant-nos en l’experiència d’altres municipis com Granollers o Les Franqueses, on ja s’estan realitzant cribratges massius, Gutiérrez ha admès que ja es treballa amb aquesta idea el nostre municipi i que ja esperen que se’ls delegui aquesta competència per poder posar-ho en marxa.

A més d’aquesta mesura, segueix sent molt necessari la conscienciació entre la població sobre els riscos que comporta la pandèmia actual, és per això que Gutiérrez i en una conversa amb la directora del Centre d’Atenció Primària de Premià de Mar, varen acordar que a partir de setembre les educadores de carrer informarien i farien conscienciació entre la gent més jove sobre tota la normativa de seguretat i d’higiene establerta per les autoritats i que és tan important seguir.

Per últim, el representant del consistori ha volgut insistir en la importància que seguim acollint-nos a la responsabilitat personal i que siguem nosaltres mateixos els que ens obliguem a respectar les mesures establertes i que tan important són per doblegar la coneguda corba.

Escolta l’entrevista sençera a David Gutiérrez, alcalde accidental de Premià de Mar.

Translate »