Premià de Mar estrena servei de deixalleria mòbil

Una imatge de la deixalleria mòbil que s'instal·larà a partir del mes de maig

Una imatge de la deixalleria mòbil que s’instal·larà a partir del mes de maig

A partir del mes de maig, cada dissabte s’instal·larà una deixalleria mòbil en un indret del poble per facilitar que els ciutadans es puguin desprendre d’aquells residus que no es poden llençar al contenidor. Segons informa l’Ajuntament, la deixalleria mòbil funcionarà durant tot el dia i per fer-ne ús caldrà portar la targeta d’usuari que s’utilitza per a la deixalleria La Suïssa.

Els materials que es podran portar a la deixalleria mòbil són roba i sabates, ferralla, ferralla electrònica i informàtica, cables elèctrics, olis vegetals o de cuina no industrials, olis minerals o de motor (no industrial), dissolvents (no industrials), làmpades fluorescents, radiografies i anàlegs, tòners i cartutxos, telèfons mòbils, petits electrodomèstics, miralls i vidre pla, piles i bateries, aerosols i pintures (no industrials).

La deixalleria mòbil funcionarà cada dissabte des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre (excepte de 14.30 a 15.30 que romandrà tancada) i la ubicació prevista durant els propers mesos serà la següent:

Dissabtes del mes de maig: plaça de Mercè Rodoreda
Dissabtes del mes de juny: Gran Via – plaça dels Països Catalans
Dissabtes del mes de juliol: Gran Via-Av. Roma
Dissabtes del mes d’agost: Gran Via-pl. Dr. Ferran

Els residus de la deixalleria mòbil es portaran a la deixalleria de La Suïssa i es gestionaran conjuntament amb els que es recullen allà.

Be the first to comment on "Premià de Mar estrena servei de deixalleria mòbil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »