Premià de Mar i Premià de Dalt avancen en la negociació per l’aparcament i acorden convertir el barri Cotet en zona única per als veïns dels dos municipis

Cotxes aparcats al carrer Girona del barri Cotet

Nova reunió aquesta setmana dels Ajuntaments de Premià de Mar i de Dalt per continuar negociant un acord de compensacions mútues en matèria d’aparcament. Segons ha explicat avui el tinent d’alcalde de territori de Premià de Mar, Antoni Subirà, es manté la bona sintonia i es continuen aproximant posicions, però encara no s’ha tancat l’acord pel que fa al volum de places d’aparcament que es bescanviarien. Amb el que sí que hi ha un acord tancat és amb el fet que el barri Cotet esdevingui una zona única per als veïns indistintament del terme municipal:

Perquè la nova mesura sigui efectiva, però, Premià de Dalt ha d’aprovar en ple el canvi de normativa en el seu àmbit, cosa que podria passar el gener o el febrer. Recordem que el primer preacord entre consistoris va ser rebutjat per la plataforma ciutadana del barri Tarter-Maresme que reclama més aparcament en aquell sector, que consideren que Premià de Dalt no ofereix una xifra suficient d’aparcaments per al veïns de Premià de Mar.

Translate »