Premià de Mar recupera demà la jornada final de l’Artardor, que es trasllada a la plaça Salvador Moragas per evitar les aglomeracions

Foto d'arxiu de les exposicions de l'Artardor al carrer de Sant Antoni

Demà dissabte se celebra la jornada final de l’Artardor 2021, el dia en què es fan públics els guanyadors d’aquest certamen cultural que reconeix obres de fotografia, pintura, escultura i vídeo, i al qual s’han presentat un total de 89 obres (50, 29, 6 i 4 respectivament). Novament la jornada contindrà diferents actes i espectacles, com s’havia fet fins el 2020 (any en el qual es va celebrar el concurs però no l’acte de lliurament de premis), però aquest cop no es farà al carrer de Sant Antoni, que era l’emplaçament habitual d’aquesta activitat, sinó a la plaça de Salvador Moragas i al Museu de l’Estampació. La regidora de cultura Elisenda Busquets ens ha explicat els motius d’aquest canvi:

En concret la jornada, durant la qual s’exposaran les pintures i escultures que han participat al concurs, contindrà una matinal dedicada a infants i famílies, a les quals se’ls proposen diverses activitats artístiques. A la tarda, a partir de les 6, es convida el públic a assistir a una xerrada sobre “Creativitat, territori i compromís” entre el pintor premianenc Pol Peiró, i els professors de la facultat de Belles Artes de la UB Rafael Romero i Joan Miquel Porquer. A dos quarts de 8 es projectaran els vídeos i les fotografies participants (un acte organitzat pel Grup Fotogràfic Argent i que estarà amenitzat amb la música de l’Arnau Abadal) i a dos quarts de 9 es farà el lliurament dels premis. Tot plegat acabarà, una hora després, amb un concert de Meritxell Neddermann (cal reservar entrada a reserves.pdm.cat). 

Escolta les declaracions de l’Elisenda Busquets:

Translate »