Premià de Mar vol trobar llocs comuns per la defensa dels animals amb una nova regidoria

Benestar animal a Premià de MarBenestar animal a Premià de Mar

El govern municipal de Premià de Mar compta amb una nova regidoria encarregada de gestionar els aspectes vinculats amb els animals. La regidoria de Benestar animal, de la qual en serà la delegada Maria Luz Cánovas, ella mateixa ens explica quines seran les funcions d’aquesta àrea:

Tal com ens ha manifestat la regidora és pretén que Premià de Mar sigui ciutat amiga dels animals creant llocs comuns per la defensa i la qualitat de vida animal; també es crearà una oficina o taula de convivència, defensa i protecció dels animals; el cens d’animals domèstics; la recollida d’animals de la via pública; els espais de lleure per a gossos i col·laborarà amb els centres veterinaris per fer campanyes d’esterilització i de cura dels animals. Serà també des d’aquesta regidoria on s’impulsin les campanyes de civisme i de tinença responsable d’animals.
Mari Luiz Canovas encara amb optimisme aquesta nova responsabilitat:

Cal afegir que la creació d’aquesta nova regidoria és una de les novetats derivades de la nova distribució de les delegacions entre els membres del govern municipal, coincidint amb la presa de possessió com a regidora de Marta Ariño, de JxCAT-PDeCAT, en el ple de gener. En concret, Marta Ariño ocuparà les delegacions de Serveis econòmics, contractació i secretaria.

Translate »