Premià en Comú critica el govern arran de l’episodi de contaminació a la platja, i Subirà replica que “s’ha fet el que tocava”

Platja premianenca

Premià en Comú Podem ha acusat el govern “d’immobilisme” per la gestió de l’episodi de contaminació que s’ha produït recentment al litoral premianenc. En una entrevista publicada al web d’aquesta formació a la Susanna Martínez, membre de PEC i experta en medi ambient, indica que els índexs de contaminació que van fer posar la bandera vermella tenen a veure sobretot amb el sistema de clavegueram, que en molts casos encara ajunta aigües residuals i pluvials i que quan hi ha pluges els sistemes de sanejament no donen l’abast. També explica que la comissió ha demanat al tinent d’alcalde de territori, Antoni Subirà, quines actuacions es preveuen i, segons diu, s’ha limitat a confirmar l’episodi i a notificar que l’ACA està analitzant l’aigua i que encara s’esperen els resultats. Subirà ha replicat les crítiques indicant que no hi hagut contaminació bacteriològica i assegurant que l’Ajuntament ha fet el que li pertoca fer:

A l’espera dels resultats de les últimes analítiques aquesta setmana s’ha posat la bandera groga per precaució. PEC també proposa en aquesta publicació reforçar els sistemes separatius de clavegueram, programar neteges puntuals de les aigües costaneres i millorar el manteniment i neteja dels col·lectors generals.

Translate »