El Premià troba a faltar el gol contra la Guineueta (0-1)

El Club Esportiu Premià va perdre per 0 gols a 1 contra la Guineueta i frena el seu ascens a la classificació. Són sisens amb 38 punts.

El Premià va tenir les ocasions més clares del partit d’ahir diumenge contra la Guineueta, però van ser els de Barcelona els que van acabar sumant els tres punts després d’una errada defensiva del Premià en la sortida d’un còrner. L’equip de Fuentes va ser més precís a la segona part que no pas a la primera i va poder avançar-se en el marcador de manera clara. Fede va fallar a porteria buida i la Guineueta va respondre al regal amb un gol. El 0 a 1 no es va moure tot i l’intent premianenc de sumar punts en un partit on les decisions arbitrals van tenir incidència en el joc i van acabar afectant al marcador final.

Fuentes assegura que el seu equip va ser massa permissiu i va regalar la primera part. També lamentava no sumar punts contra un rival que no va ser millor. Amb la derrota, el Premià acaba amb la dinàmica d’onze partits invictes i queda sisè amb 38 punts, al grup 2 de segona catalana. La propera setmana, visiten el Mataró.

Escolta l’entrevista amb Toni Fuentes, tècnic del CE Premià

Recupera les paraules d’Àlex Vilajoana, porter del CE Premià

Translate »