Preocupació entre mestres i famílies de l’escola Mar Nova per les condicions en què han de fer les classes

Reportatge Escola Mar Nova

Descarrega el reportatge

Pares de l'escola Mar Nova picant les cassoles, ahir a la tarda

Pares de l’escola Mar Nova picant les cassoles, dijous passat a la tarda

Docents i pares de l’Escola Mar Nova de Premià de Mar van manifestar-se dijous amb cassoles per denunciar que cinc anys després el centre encara funciona amb mòduls, un fet que ocasiona manca d’espai, i per denunciar també que l’escola només disposi d’un pati de petites dimensions. El fet que a pesar de les protestes ni l’Ajuntament ni la Generalitat no els asseguri que s’invertirà per millorar l’equipament omple d’incertesa el col.lectiu de pares, mestres i alumnes respecte el futur d’aquesta escola. Segons la directora del centre Marga Sánchez, l’administració admet que el centre necessita més espai, però addueix que no hi ha recursos.

El ple municipal de setembre de 2011 va aprovar la cessió a la Generalitat dels terrenys per a la construcció de l’edifici definitiu. Era el darrer tràmit que havia de fer l’Ajuntament de cara a la construcció del nou equipament, i era el departament d’Ensenyament qui havia de tirar endavant les obres, uns treballs que, ens deien en aquell moment, havien d’iniciar-se en el decurs del mateix any però que encara roman pendent.

Be the first to comment on "Preocupació entre mestres i famílies de l’escola Mar Nova per les condicions en què han de fer les classes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »