Presentat el Pla d’Equipaments davant de la Junta de Portaveus de Premià de Mar

Captura de pantalla del mapa presentat a la web


Premià Notícies dijous 07 d’abril

Ahir es va presentar davant de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament el Pla d’Equipaments per a Premià de Mar. En una primera fase aquest pla ha fet un recull dels equipaments públics de què disposa la ciutat. A partir d’ara, serà l’equip de govern sortit de les urnes el 22 de maig qui decideixi les seves prioritats polítiques al respecte. És per això que la presentació es va fer davant dels portaveus dels grup municipals. El Pla plantejarà quins equipaments s’han de fer de nous i de quina manera es poden optimitzar els ja existents.

Ahir es va presentar davant de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament el Pla d’Equipaments de Premià de Mar. Es tracta d’una eina elaborada des de la Diputació que ha de definir quins equipaments pot arribar a necessitar la ciutat en els propers anys, tenint presents variables com la seva demografia o el seu pressupost. Tenint en compte elements com la crisi econòmica o la manca de sol per a la construcció d’equipaments púbics, l’optimització del que ja existeix és una de les claus del pla que es va presentar ahir. En tot cas, la proximitat de les eleccions municipals obliga a que sigui el proper govern municipal qui desenvolupi aquest pla d’equipaments. Per això el fet que la presentació es fes a la junta de portaveus amb tots els grups municipals presents. Li hem demanat els detalls a l’alcalde Miquel Buch.

Aquesta primera fase del Pla d’Equipaments ha estat coordinada des de Premià de Mar des de l’àrea de Cultura. El seu titular, Josep Maria Molins ha explicat a Premià Notícies que aquesta primera fase ha consistit en fer un recull dels equipaments amb els que ara mateix compta la ciutat. A partir d’ara tocarà a l’Ajuntament plantejar on vol estar en aquest sentit en un futur. Parlant de necessitats, el regidor de Cultura beu molt clar que si la ciutat necessita un equipament, aquest és un nou Centre Cívic que permeti descongestionar l’existent al carrer Esperança.

Tocarà a l’Ajuntament que surti de les urnes el 22 de maig posar sobre la taula els seus plantejaments polítics pel que fa als equipaments que s’hi hauran de construir a Premià de Mar i la manera d’optimitzar les instal·lacions ja existents. Veurem, doncs, quines prioritats ens planteja en matèria d’equipaments el proper govern municipal de Premià de Mar.

Be the first to comment on "Presentat el Pla d’Equipaments davant de la Junta de Portaveus de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »