Preservem el Maresme celebra avui el seu primer aniversari i l’èxit amb les rondes

La coordinadora Preservem el Maresme es va constituir avui fa un any en un acte al Centre Cívic, i el seus membres ho celebren. 22 entitats van fundar la coordinadora per lluitar contra la construcció de les rondes de Mataró i del baix Maresme. Un any després fins a 87 entitats s’han arribar a implicar en la lluita de la coordinadora que ha aconseguit de la Generalitat l’aturada de les rondes. Preservem el Maresme celebrarà l’aniversari i la suspensió de les Rondes amb una assemblea i un sopar a Premià de Mar.

Parlem ara d’una festa d’aniversari a la qual s’afegeix la celebració d’una fita assolida. Avui fa un any que es va crear en un acte al Centre Cívic del carrer Esperança la coordinadora Preservem el Maresme amb l’objectiu d’impedir la construcció de la Ronda de Mataró i al del Baix Maresme. L’entitat celebra l’aniversari i l’anunci de la Generalitat de que les rondes queden congelades.

En aquella primera assemblea constituent de la nova coordinadora hi van intervenir representants de 22 entitats de la comarca. En aquest any de treball han estat un total de 87 entitats les que han participat en els treballs de la coordinadora, entre els més importants l’elaboració d’un projecte alternatiu a les rondes, com ha recordat a Premià Notícies el portaveu de Preservem el Maresme, Antoni Esteban.

En l’ordre del dia d’avui hi ha previst valorar el comunicat del secretari de mobilitat de la Generalitat, Damià Calvet, en el qual s’anunciava l’aturada de les rondes. Fet això arribarà el moment de les celebracions.

La gent de Preservem el Maresme es mostra especialment satisfeta per haver assolit el seu objectiu en un any. El sistema organitzatiu que van aconseguir crear ha estat, segons els membres de la coordinadora, la clau del seu èxit.

Són les entitats premianenques que han treballat amb la coordinadora les que organitzen l’acte d’avui. En el seu nom, el president de l’AA.VV. del barri Banyeres, Fernando Izquierdo, ha reconegut el paper clau de Preservem el Maresme en l’aturada de les rondes.

La reunió al Centre Cívic s’ha convocat a les 8 del vespre. El sopar de celebració es farà  a les 9 a un restaurant de la ciutat.

Be the first to comment on "Preservem el Maresme celebra avui el seu primer aniversari i l’èxit amb les rondes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »