Preservem el Maresme comença a buscar a adhesions a un manifest que exigeix la gratuïtat de la C32 el 2016

Antoni Esteban, portaveu de la plataforma Preservem el Maresme

Antoni Esteban, portaveu de la plataforma Preservem el Maresme

La coordinadora Preservem el Maresme ja ha tancat el manifest que reclama la gratuïtat de l’autopista C32 l’any 2016 -i no pas el 2021, quan acaba la concessió- i ara buscarà adhesions entre entitats i ajuntaments de la comarca. Segons una informació del diari El Punt Avui, eL text serà lliurat també al Conseller Santi Vila en la reunió que s’ha de celebrar el dia 8 de maig, dimarts que ve, en la qual a més de la plataforma participaran l’alcalde de Mataró Joan Mora i el president del Consell Comarcal Miquel Àngel Martínez. Escoltem Antoni Esteban, portaveu de la coordinadora, parlant d’aquest manifest el febrer passat:

Com sentíem inicialment el pensava en reclamar la gratuïtat el 2021 però ara la coordinadora ho avança al 2016 per considerar -en paraules d’Esteban- que “el greuge al Maresme fa massa que dura i que se’ns toregen”. El manifest també demana inversions per pacificar la Nacional 2.

Be the first to comment on "Preservem el Maresme comença a buscar a adhesions a un manifest que exigeix la gratuïtat de la C32 el 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »